Известие

Collapse
No announcement yet.

разлики между 1.4 и 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от niko.lidsi Покажи съобщение
    за какво преправяне става на въпрос
    Нали се сещаш че мотора не е "плъг-ен-плей". Имат разлики. Така че ако твоя си е читав, в общи линии не си заслужава нервите и разходите за 15 коня отгоре. Ако ще сменяш мотор, по-добре да минаваш направо на 2,0 или нещо с турбо.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Е нали се сещаш че не всеки има финансовата възможност за нещо по голямо.
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        Е нали се сещаш че не всеки има финансовата възможност за нещо по голямо.
        Естествено И аз искам 3,7 ама няма...
        Мисълта ми е, че смяна на 1,4 с 1,6 няма да е евтина, а ефектът е минимален. За мен е неоправдан разход.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Всеки се простира според чергата си,и аз искам 2.0 ТС ама няма от къде да изкарам едно хиляда лв. примерно,така че за един ще е оправдан разхода за други не зависи и от гледната точка.
          Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 09:36.

Comment

колеги последен въпрос има ли смисъл да я правя тая кола или направо да я продавам лошото е че никой не я иска нито целa нито на части а проблема й е че загрява и похапва масълце

Comment

Що не пробваш като за начало да си оправиш колата.
              ?Първо да смениш един термостат а след това да пробваш да си почистиш масления сепаратор.Това са неща които може да си направиш сам във домашни условия.

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                Що не пробваш като за начало да си оправиш колата.
                ?Първо да смениш един термостат а след това да пробваш да си почистиш масления сепаратор.Това са неща които може да си направиш сам във домашни условия.
                колега термостата го смених с вернет не се оправи и мислех че е менте продължи да загрява и понеже имам роднини в италия поръчах им да ми пратят нов термостат оригинален behr пак не се оправи смених водната помпа и пак загрява отворихме мотора смених гарнитура на глава шлайфах главата и се прегледа из основи в сервиз за пукнатини и такива работи но нищо продължи да загрява и от няколко дни ми почукват повдигачите на клапаните само от към четвърти цилиндър също така започна да похапва масълце като я запаля нищо не се вижда зад мен затова се чудя дали да я правим или на части

Comment

Датчици провери ли?Перката на радиатора приблизително на колко градуса ти включва?За да загрява си има причина.За горенето на маслото също.

Comment

1.Ако си с оригинален воден радиатор сигурно е за смяна или е много мръсен той (ако си с климатик е климатичния за миене от мухи и прах).
                    BillyBoy е прав за това на какви температури ти се включва перката на радиатора и дали бачкат 1 и 2 степен.

2.След като сте отворили главата защо не сменихте сегменти.

3.Празнихте ли повдигачите преди да ги сложите.
                    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

колеги купувам 1.6 T.S. двигател неубурудван с металния колектор да знаете някой да продавам знам че въпроса не е за тук но нямам избор мерси предварително

Comment

Working...
                      X